práce - pracovník údržby a obecní zeleně - HOLASICE

Obec Holasice IČ 00488143
pro Obec Holasice


OBEC HOLASICE
hledá do svého týmu nového spolupracovníka na pozici:

  • pracovník údržby obecní zeleně, čištění obce

Nabízíme:

hlavní pracovní poměr na dobu určitou – s možností prodloužení na dobu neurčitou. Pouze ranní směna od pondělí do pátku.

Náplň práce:

Údržba obecní zeleně – sekání křovinořezem, sekačkou, drobná údržba a opravy majetku obce, drobné stavební práce. Řízení a údržba motorových strojů, manipulace s břemeny. Údržba chodníků a místních komunikací (posyp v zimním období, postřik a odstranění plevele na jaře, v létě a na podzim), ruční i mechanické čištění chodníků, udržování průchodnosti dešťových vpustí, vysypávání odpadkových košů a jejich údržba, apod. Pracovník na obsazované pozici se bude podílet na různých typech činností zabezpečujících údržbu a úklid v obci, samostatně nebo spolu s dalšími zaměstnanci Obecního úřadu. Převážná část pracovní doby je venku v katastru Obce Holasice a to během všech ročních období.

Požadujeme:

věk nad 18 let, řidičské oprávněný skupiny B, samostatnost, manuální zručnost, pozitivní přístup k práci, bezúhonnost. Ochota pracovat celoročně.

Bližší informace:

na Obecním úřadu v Holasicích, tel. 547 229 362.
Upozornění: Obec si vyhrazuje právo zrušit výzvu na obsazení pracovní pozice kdykoliv v jeho průběhu. Obec nebude sdělovat uchazečům, kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem této výzvy, důvody takového rozhodnutí. Obec si dále vyhrazuje právo nepřijmout žádného z uchazečů.
Mzda dle mzdové tabulky pro zaměstnance státní samosprávy
Nástup: 1.12.2023 po dohodě lze i dříve. V případě zájmu nám zašlete do 31.10.2023 životopis na email: starosta@holasice.cz nebo ho odevzdejte na Obecním úřadu v Holasicích.

Publikováno: